DAJE SE NA ZNANJE:

13 January 2014

We're the Millers (2013)

Najgledanija komedija prošle godine miks je prizemnog humora, povremenih ali veoma retkih lucidnih momenata i striptiza Dženifer Aniston. Nadam se da je upravo ovo poslednje  presudno uticalo na broj publike a ne napr. ona prva stavka. Sama ideja filma o švercu nekoliko tona marihuane u RV iz Meksika imala je mnogo više potencijala.

Režiser ovog projekta je tip po imenu Rawson Marshall Thurber (?) koji je odgovoran za Dodgeball:A True Underdog Story (Ben Stiller, Vince Vaughn) koji se takođe nije odlikovao nekim sofisticiranim humorom ali je bar bio mnogo zabavniji.
 Osim pomenute Dženifer Aniston, u filmu glumi i Jason Sudeikis (Horrible Bosses) takođe jedna pre svega TV zvezda. Tu su i Emma Roberts (ćerka Erika Robertsa pa joj Džulija Roberts dođe tetka) i Ed Helms.

Sve u svemu, osim što je ova komedija samo ponekad smešna a humor uglavnom neukusan (takav tip humora ne možemo pronaći čak  ni u veoma prizemnom Bozzi Vampiru), "We're the Millers" je jedan mnogo, mnogo dosadan film.Razbijanju dosade ne pomaže ni povremeno vrtenje oko šipke.
Na skali od (1-6) ocena: 2+


recenzija: Biograf