DAJE SE NA ZNANJE:

20 August 2013

666 Park Avenue (2012-2013)

U isto vreme kada je Last Resort  kretao u svoju, ispostavilo se, kratkotrajnu plovidbu, ABC je imao još jednog spremnog asa iz rukava.Ispostavilo se ipak da je u pitanju bio još veći ćorak.


666 Park Avenue je takođe imao veoma zanimljivu glumačku postavku. Pre svega, maestro Terry O'Quinn u nosećoj ulozi, kao misteriozni, dijabolični vlasnik hotela-apartmana na Menhetnu u kojeg je veoma teško ući ali ispostaviće se još teže i izaći.


Za ljubitelje "Očajnih domaćica" tu je i Vannesa Wiliams.


A tu je i gomila privlačnih mladih glumaca tipičnih za većinu američkih tinejdž sapunica (neki od njih i jesu došli iz takvih serija)

Dakle, serija je bila zamišljena kao idealna zabava za celu porodicu. Malo horor zapleta, puno melodrame i nimalo humora. I mada me taj paket nije privlačio otkrio sam nakon prvih epizoda da 666 Park Avenue ima dovoljno zanimljivih sastojaka koji bi me možda i naterali da je pogledam. Nažalost, za razliku od Last Resort-a koji je časno izgurao svih svojih 13 epizoda, ovaj ZonaSumrovskiMelrorPlejs serijal je ne samo bio ukinut nego odmah i skinut sa repertoara tako da  su završne epizode prikazane tek tokom ovog leta u terminama za popunu ABC vremena.

Pošto su saznali da je serija cancelovana scenaristi su uspeli da naprave i zaokruže samu priču na veorvatno tehnički gledano bolji način od Last Resort-a ali uz pomoć takvog kliše-kič antiklimaktičnog kraja koji u suštini obesmišljava kompletnu priču.
 I dok je kapetan Andre Braugher u Last Resort-u dostojanstveno potonuo sa svojom podmornicom potonuće Terry O'Quinna sa ovom serijom daje malo nade da će ovaj inače harizmatični, odlični glumac ikada ponovo biti nosilac neke tv serije.



Na skali od (1-5) ocena: 2


recenzija: Gimitrije Verzićduh sa dva plava oka